Forside >>  Briller  >>  Solbriller >>  adidas eyewear Evil Eye Halfrim L Polarized Solbriller Briller
adidas eyewear Evil Eye Halfrim L Polarized Solbriller Briller [78424]adidas eyewear Evil Eye Halfrim L Polarized Solbriller Briller
Move your mouse over image or click to enlarge
adidas eyewear Evil Eye Halfrim L Polarized Solbriller Briller
Price: DKK1,605.39  DKK802.70Spar: 50% off
  • Model: 78424
  • 5000 Antal på lager
  • adidas eyewear Evil Eye Evo Pro L Polarized Solbriller Briller
  • adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro S Solbriller Briller forhandlere
  • adidas eyewear Tycane Pro S Solbriller Briller billig århus butik
  • adidas eyewear Tycane Pro L Solbriller Briller på nettet
  • Zonyk Aero Pro L Solbriller Briller meget god
adidas eyewear Evil Eye Halfrim L Polarized Solbriller Briller_checkout
adidas eyewear Evil Eye Halfrim L Polarized Solbriller Briller

Funktioner:

Polariseret

Et centralt element i adidas briller linser er kombinationen af ​​lysstabiliserende Technology ™ med polariseret filter teknologi, der giver øjnene maksimal beskyttelse og reducere træthed. De særlige filtre beskytter bærerens øjne effektivt fra lys, der reflekteres fra overflader, såsom vand, is og sne.

Maksimal beskyttelse

De særlige filtre har et beskyttelsesniveau på 3 og giver 88% lys absorption. De beskytter bærerens øjne mod irriterende genskin og reflekser. Lyset kastes tilbage fra meget reflekterende overflader, såsom vand, sne eller våd asfalt, held elimineret.
Filtrene også kompensere for ekstreme lette variationer og filtrere farlige lysbølger op til 400 nanometer, hvilket sikrer klart syn på alle tidspunkter. Perception er forbedret i alle lysforhold, kontraster intensiveres og hurtige ændringer fra lys til mørk harmoniseres. Dette hjælper til at modvirke visuelle træthed og stigning koncentrationsniveauer. Den LST ™ Polarized Filter vedligeholder naturlige farve perception.

10 Base LST ™ polariserede filtre

Adidas solbriller er den første og eneste sports briller producent til at tilbyde en 10 basis LST ™ polariserede sølv filtre. Den høje 10 basiskurve perfekt omgiver øjnene og giver et optimalt udsyn. Øjnene er beskyttet mod vind og indtrængning af solstråler fra siden. Det øger også mængden og luftcirkulation mellem filteret og øjnene, hvilket minimerer risikoen for kondens. Lysbuen af ​​linsen svarer til den for det menneskelige øje, hvilket giver større komfortabel vision.

Decentreret Vision Advantage ™ PC Lens

Objektiver

Vision Advantage ™ PC Lens
Vision Advantage ™ PC-objektiver f ra adidas eyewear tilfredsstille optisk kvalitetsklasse 1 og
sikre 100% UVA, Band C beskyttelse op til 400 nanometer.

Quick Change Lens System ™

Quick Change Lens System ™ er en sofistikeret linse fiksering, der ikke kun garanterer en ordentlig pasform, men også giver mulighed for nem linse forandring. Enkelt, hurtigt og robust - dine adidas briller linser er bygget til nem håndtering. Ligegyldigt hvad de lyse og vejrforhold, med en enkelt bevægelse, du vil være godt forberedt.

TRi.FIT ™

Alles hoved og ører er lidt anderledes. For at sikre, at briller passer alle perfekt for hver form for sport, har adidas briller udviklet et TRI.FIT ™ -system. Med 3 forskellige justeringer højde, dette system sikrer en perfekt pasform og kompenserer for vinklen af ​​lysstråler, og dermed udrydde de blændende effekter forårsaget.

Dobbelt Snap Nose Bridge ™

For at optimere hvilestilling på næsen, Double Snap Nose Bridge ™ tilbyder en justering ved bredden af ​​næsen, hvilket skaber en perfekt pasform uden trykpunkter. Den skridsikre, bløde materiale giver en sikker og behagelig fornemmelse.

Auto Fit

Grip Systems

Quick Release Hinge ™

Quick Release ™ er et system, der beskytter både dine øjne og dit briller under kraftig påvirkning. I stedet for din briller få beskadiget eller bryde, hvilket kan skade dine øjne, templerne frigivelse og med en hurtig og nem reintegration, din adidas briller er klar til brug igen.

Ventilation System

Hjelm kompatibel


Teknologi:

Fuld sight - fuld funktionalitet

Med RXready ydeevne Insert ™, adidas briller garanterer klart syn for hver atlet og som et resultat, forbedret koncentration og ydeevne. Performance Insert ™ kan integreres nemt og hurtigt ind i adidas Performance sports briller uden at forstyrre funktionaliteten.

I kassen:

Microfiber sag

Hard CaseLENS: LST polariseret sølv (CAT 3)

Hvad ville du sige til at finde adidas eyewear Evil Eye Halfrim L Polarized til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din løb og triatlon butik. Køb det bedste udstyr fra adidas eyewear og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Briller varer.

Beskrivelse

Funktioner


Adidas Eyewear - Briller - Solbriller

You may also like...